Page 108 - inovasyon 12
P. 108

Meraklısına                                                                       Cenk Ögrü

Kültür Koleji Anadolu Lisesi
                                                                                        Müdür Yardımcısı

Sevgili kitap kurtları,                       Sırada bir kitap yok.
                                                             Bir sesli kitap yazılımı var.
               Bugünkü  köşemizde  tanıtacağımız  ilk        Pek  çoğumuzun  hayatı  servislerde,
               kitap  “İnsan  Vücuduna  Seyahat”  adını      toplu  taşıma  araçlarında  ya  da
               taşıyor. Hemen belirtmeliyim ki şimdiye       ailemizin    arabasında     okula,    eve
               kadar  bu  kadar  ilgi  çekici  bir  kitap    gitmek-dönmek için zaman harcayarak
               okumamıştım!  Bunu  söyleyen  sadece          geçiyor  ya,  işte  bu  yazılım  kitap
               ben  de  değilim.  Ünlü  eleştirmek  John     okumaya ayıramadığımız zamanı kitap
               BERGER de benimle aynı fikirde… Ben           dinlemeye ayırarak zamanımızı da son
               kitabı  okumadan  önce  onun  eleştirisini    derece  verimli  kullanmamıza  yardım
               dikkate aldığım için aslında ben onunla       edecek  “çok  faydalı  bir  icat”.  İçinde
               aynı fikirdeyim. Yazar Gavin FRANCIS;         klasiklerden tutun da merakınıza hitap
               cerrah, acil tıp uzmanı ve aile hekimi…       edecek binlerce kitaplık bir koleksiyon
               Yıllar  içinde  edindiği  tecrübelerden       var.  Yazılım  ilk  on  beş  gün  ücretsiz.
               yola çıkarak da bu kitabı kaleme almış.       Ben de bu yazılımı önce denemek için
               Bölümler  halinde  planlanmış  kitapta        edindim ama artık cep telefonumun en
               vücudumuzdaki  sistemler  son  derece         severek kullandığım uygulaması…
               akıcı ve anlaşılır şekilde öyküleştirilerek
               anlatılıyor.
               Tıp  bilimine  meraklı  olan  tüm  genç
               okuyucularımıza       severek      tavsiye
               ediyoruz.

107  • İNOVASYON  KÜLTÜRÜ / MAYIS 2020
   103   104   105   106   107   108   109   110