Page 121 - inovasyon 22
P. 121

bir işte çalışmak için maaşını bir                    öğretim ortamına transfer ederken

bölümünden ve hatta yaşam                             e-mentorlerimizden destek
        boyu kazançlarının % 23’ünden                         alabilir, öğrenme topluluklarında
        vazgeçmeye hazır olduklarını ortaya                   fikir alışverişi yapabilir, canlı soru-

koymuştur.                                            cevap atölyelerinde eğitmenler ile
           l Firmanızı anlatabilir misiniz?                   iletişime geçebilir ve yapılandırılmış
        Ne yapıyorsunuz, hangi alana                          öz değerlendirme sistemi

yenilik getirdiniz? Var ise firmanızın  sayesinde eğitim sonrası kendilerini
        başarılarını yazabilir misiniz?                       değerlendirerek TeacherX tarafından

ETZ ile Türkiye’de eğitim ve                       sunulan farklılaştırılmış kaynaklara
        teknoloji alanında yeni gelişmeleri                   erişebilirler. TeacherX ile ilgili yakın
        katılımcılarımızla buluşturuyoruz,                    zamanda paylaşacağımız güzel bir

onların bu alanda farkındalıklarını                   haberimiz olacak.
        artırıyoruz ve değer katan işler                         l Gençlere nasıl bir tavsiye

ortaya çıkarmaları için onlara ilham                  verirdiniz?
        olmayı amaçlıyoruz. ETZ ile ayrıca                       Mümkünse insanların hayatlarına
        2016 yılında Microsoft ve Kagider                     dokunacağınız, değer katan ve

tarafından düzenlenen Teknolojinin                    yapmaktan keyif alacağınız işler
        Kadın Liderleri yarışmasında                          seçin, çevik olun. Yaptığınız iş kadar
        Yılın Başarılı Kadın Girişimcisi                      o işi kimlerle yaptığınız da büyük

kategorisinde finalist olmuştum.                      önem taşıyor. Ekibinizi iyi seçin ve
           ARON Teknoloji ile e-öğrenme,                      ancak onlara değer verirseniz uzun
        yazılım ve görsel iletişim                            süreli başarılara imza atabileceğinizi

çalışmaları yapıyoruz. Son                            unutmayın. İtalyan ekonomist Pareto’ya
        projemiz TeacherX ile Türkiye’nin                     göre sonuçların %80’i eylemlerin %20

en profesyonel ve bir benzeri                         ’si sayesinde oluşur, işte o 20’yi bulun
        olmayan çevrim içi öğretmen                           ve enerjinizi ona doğru yoğunlaştırın.
        eğitimi platformunu kurduk.                           Her zaman kendinizi geliştirmeye açık

TeacherX zamandan ve mekandan                         olun, bol bol okuyun ve okuduklarınıza
        bağımsız öğretmenlere alanında                        sorgulayıcı bir pencereden yaklaşın.

uzman eğitmenlerden istedikleri                       Son olarak zaman asla pes etmeme
        yerde ve istedikleri zamanda                          zamanı değil, şimdiyi ve yarını doğru
        eğitim alma fırsatı sunmaktadır.                      okuyup gerekirse farklı alanlara hızlıca

Öğretmenler,  öğrendiklerini                          adapte olma zamanı.

İNOVASYON  KÜLTÜRÜ •  121
   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126